Thuis

Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

SHENZHEN Poweray Bio. is een high-tech onderneming die zich in R&D, productie en verkoop van covid-19 Antigeen Snelle test specialiseren, Nucleic Zuurextractie, PCR testuitrustingen, HbA1C-analysator &Specific eiwitanalysator op POCT-gebied. Onze producten hebben de FDA/CE-certificatie, medisch apparaatgmp certificatie, ISO13485 en andere certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan. Om hoogte te verzekeren - de kwaliteit van onze producten, ons productiebeheer is strikt overeenkomstig het internationale kwaliteitsbeheersysteem.

 

Het bedrijf hangt de ondernemingsgeest aan van precisie, voortreffelijkheid, integriteit, en het dienen van de mensen. Met de bedoeling van het dienen van menselijke gezondheden met technologie, werkten wij met binnenlandse universiteiten samen, baserend op de transformatie van geavanceerde technologie en de onderzoeksresultaten, vooral op het gebied van POCT zoals glycated hemoglobineopsporing, specifieke eiwitopsporing, enz. en gebroken een aantal internationale monopolietechnologieën. Ons bedrijf is de enige binnenlandse onderneming met het ontwikkelen van de chromatografie van de boorzuuraffiniteit om HbA1c-kernmaterialen te testen.

 

Poweray boekt verdere vooruitgang naar specialisatie en internationalisering. Met een oprechte en pragmatische houding, streeft Poweray naar samenwerking met agenten en de distributie in binnen- en buitenland om briljant te creëren kielt in het medische testen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 • De Biotechnologieco. van Shenzhenpoweray, Ltd werd opgericht in 2018

  2018

 • Identificeer MKB het op technologie gebaseerd van Shenzhen in 2019

  2019

 • Want IVD materiaal en IVD snelle test analyseren, hebben wij met vele merken gewerkt

   

  2020

  Meer dan 5 honderd werknemers

 • Nadruk op de diagnose en de behandeling van covid-19. De producten omvatten snelle opsporing van colloïdale gouden, nucleic zuurdiagnose, PCR versterking, vtm uitrustingen enz.

  2021

  Diverse professionele certificatie zoals heeft overgegaan: CE/TUV/FDA/EUV/ISO13485/SGS.

 

Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Poweray

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 6000000-120000000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Poweray Biotechnology Co., Ltd. Certificaten